Ragu te bo razvajal s svojo bogato aromo in polnim okusom. Sledi spodnjim korakom in si pripravi odlično jed, ki te počaka v hladilniku tudi do naslednjega dne.
![](https://jem-zdravo.si/wp-content/uploads/2023/09/Ragu-150x150.png)
PIŠČANČJI RAGU Z GOBICAMI
Količina za: 2 osebi
Natisni
Dodaj na seznam
Sestavine
- 1 sesekljana čebula
- 150 g korenčka
- 100 g gomoljne zelene
- 1 večji na kocke narezan krompir
- 1 sesekljan česen
- sesekljan peteršilj
- timijan
- 1 lovorjev list
- 300 g pustega piščančjega mesa
- 200 g pustega piščančjega mesa
- sončnično olje
- 1 žlica polnozrnate moke
- sol
- poper
Navodila
- Meso narežemo na kocke in začinimo s soljo in poprom. V višji kozici segrejemo maščobo in na njej na hitro opečemo meso.
- V višji kozici segrejemo maščobo in na njej na hitro opečemo meso. Tega nato prihranimo in na isti maščobi opražimo čebulo, česen, ter na kocke narezano zelenjavo in gobe ter krompir.
- Po nekaj minutah praženja dodamo meso, posujemo z moko in na hitro opražimo. Dolijemo 2 do 3 decilitre vode, začinimo in pokrito dušimo 20 minut. Po tem lahko ragu postrežemo s poljubno prilogo.