Piščančji ragu z gobicami

Rating: 0.00
(0)

Ragu te bo razvajal s svojo bogato aromo in polnim okusom. Sledi spodnjim korakom in si pripravi odlično jed, ki te počaka v hladilniku tudi do naslednjega dne.

PIŠČANČJI RAGU Z GOBICAMI

Količina za: 2 osebi
Natisni Dodaj na seznam

Sestavine

  • 1 sesekljana čebula
  • 150 g korenčka
  • 100 g gomoljne zelene
  • 1 večji na kocke narezan krompir
  • 1 sesekljan česen
  • sesekljan peteršilj
  • timijan
  • 1 lovorjev list
  • 300 g pustega piščančjega mesa
  • 200 g pustega piščančjega mesa
  • sončnično olje
  • 1 žlica polnozrnate moke
  • sol
  • poper

Navodila

  • Meso narežemo na kocke in začinimo s soljo in poprom. V višji kozici segrejemo maščobo in na njej na hitro opečemo meso.
  • V višji kozici segrejemo maščobo in na njej na hitro opečemo meso. Tega nato prihranimo in na isti maščobi opražimo čebulo, česen, ter na kocke narezano zelenjavo in gobe ter krompir.
  • Po nekaj minutah praženja dodamo meso, posujemo z moko in na hitro opražimo. Dolijemo 2 do 3 decilitre vode, začinimo in pokrito dušimo 20 minut. Po tem lahko ragu postrežemo s poljubno prilogo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Recipe Rating




Like
Close
Close