Boranja

Rating: 0.00
(0)

Jed navdušuje s svojim bogatim okusom, blagodejno pa vpliva na našo počutje.

Boranja

Servings: 4 osebe
Natisni Dodaj na seznam

Ingredients

  • 400 g pustega govejega mesa
  • 400 g kuhanega stročjega fižola
  • 2 večji čebuli
  • 2 stroka sesekljanega česna
  • 1 žlica mlete sladke paprike
  • 2 žlici mezge ALI
  • 100 g paradižnika
  • 1 zelena paprika
  • 1 žlica polnozrnate moke
  • 1 lovorjev list
  • sol
  • poper
  • 4 žlice maščobe
  • sesekljani peteršilj

Instructions

  • Na maščobi opražimo sesekljano čebulo, česen in papriko in na hitro opražimo.
  • Dodamo začinjeno in na male koščke narezano meso. Ko meso ne koliko porjavi, ga posujemo z moko in papriko.
  • Nato dodamo paradižnik in zalijemo z vodo. Pokrito dušimo eno uro.
  • Ko je meso mehko, dodamo fižol in ter kuhamo še 10 minut.
  • Dodamo veliko sesekljanega peteršilja in enolončnico postrežemo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Recipe Rating




Like
Close
Close