Hrustljave poletne skorjice z olivami

Rating: 0.00
(0)

Hrustljave poletne skorjice z olivami so sočne in hrustljave hkrati. Odlične so za na pot, pripravimo jih lahko v naprej in počakajo v dobro zaprti posodi.

HRUSTLJAVE POLETNE SKORJICE Z OLIVAMI

Natisni Dodaj na seznam

Sestavine

  • 500 g gladke moke
  • 200 g vode
  • 1 čajna žlička pecilnega praška
  • 1 čajna žlička soli
  • 2 krepka ščepa popra
  • 4 žlice olivnega olja
  • 70 g grobo sesekljanih črnih oliv brez koščic
  • 70 g grobo sesekljanih mandljev
  • origano
  • rožmarin
  • česen v prahu

Navodila

  • Vse sestavine na hitro združimo v voljno testo.
  • Testo razdelimo v dva dela in ga tanko razvaljamo 2-3 mm.
  • Narežemo skorjice in jih pečemo v pečici pri 180 °C približno 12-15 minut.
  • Pečene hranimo na suhem in temnem mestu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Recipe Rating




Like
Close
Close