Solata iz pečene pese s tofujem

Rating: 0.00
(0)

Solata ni le bogata s hranili, temveč tudi estetsko privlačna za oko. Sladkost rdeče pese se odlično ujame s tofujem.

SOLATA IZ PEČENE PESE S TOFUJEM

Količina za: 2 osebi
Natisni Dodaj na seznam

Sestavine

  • 2 kuhani ali pečeni rdeči pesi
  • 150 g tofuja
  • 1/2 manjše bučke
  • 1 žlica sesekljanih bučnih semen
  • jabolčni kis
  • olivno olje
  • sol

Navodila

  • Rdečo peso olupimo in narežemo na rezine. Bučko narežemo na rezance.
  • Tofu naceframo na poljubne koščke.
  • Vse sestavine združimo v solatni skledi in sestavine združimo z mešanico olivnega olja in kisa ter dobro premešamo ter začinimo s soljo.
  • Solato pustimo marinirati pred postrežbo nekaj minut, da se okusi povežejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Recipe Rating




Like
Close
Close