Kremna porova juha

Rating: 0.00
(0)

Por ima antioksidativne lastnosti in pomaga pri preprečevanju kardiovaskularnih in rakavih obolenj.

Kremna porova juha

Količina za: 1 oseba
Natisni Dodaj na seznam

Sestavine

  • 1 žlica olja oljne ogrščice
  • 1 majhna čebula
  • 1/2 pora
  • 1 žlička soli
  • 2 ščepa popra
  • 1 vejica peteršilja
  • 1-2 krompirja
  • 0.5 l vode (cca.)
  • 50 g kisle smetane

Navodila

  • Zelenjavo očistimo.
  • Čebulo nasekljamo in prepražimo na olju.
  • Por narežemo na trakce in dodamo k praženju.
  • Zelenjavo pražimo vsaj 5 minut, medtem časom olupimo krompir in ga narežemo na majhne kocke.
  • Krompir damo v kozico, vse skupaj zalijemo z vodo in začinimo. Vode damo le toliko, da so sestavine pokrite.
  • Kuhamo vsaj 15 minut oz. dokler se krompir ne zmehča.
  • Nato dodamo kislo smetano in juho spasiramo.

Vir slike: Odprta kuhinja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Recipe Rating




Like
Close
Close