Sledi spodnjim korakom in si pripravi okusno jed, ki te bo popeljala v sončno sredozemsko kulinariko.
JEŠPRENOVA KAŠA S SKUŠO IN MEDITERANSKO ZELENJAVO
Količina za: 2 osebi
Natisni
Dodaj na seznam
Sestavine
- 150 g ješprenove kaše
- 1 manjši melancan
- 1 manjša čebula
- 200 g paradižnikovih pelatov
- rožmarin
- peteršilj
- parmezan
- olivno olje
- 1 konzerva fileja skuše
- sol
- poper
Navodila
- Ješprenovo kašo pustimo namakati v vodi 2 do 3 ure.
- Nato na olju opražimo čebulo in česen z na kocke narezanimi melancani.
- Nato dolijemo pelate in dodamo začimbe ter odcejeno ješprenovo kašo.
- Zalijemo z malo vode in pokrito dušimo. Občasno premešamo.
- Ko je kaša kuhana na zob, dodamo skušin file in nastrgan sir ter premešamo in postrežemo ohlajeno.