Ješprenova kaša s skušo in mediteransko zelenjavo

Rating: 0.00
(0)

Sledi spodnjim korakom in si pripravi okusno jed, ki te bo popeljala v sončno sredozemsko kulinariko.

JEŠPRENOVA KAŠA S SKUŠO IN MEDITERANSKO ZELENJAVO

Količina za: 2 osebi
Natisni Dodaj na seznam

Sestavine

  • 150 g ješprenove kaše
  • 1 manjši melancan
  • 1 manjša čebula
  • 200 g paradižnikovih pelatov
  • rožmarin
  • peteršilj
  • parmezan
  • olivno olje
  • 1 konzerva fileja skuše
  • sol
  • poper

Navodila

  • Ješprenovo kašo pustimo namakati v vodi 2 do 3 ure.
  • Nato na olju opražimo čebulo in česen z na kocke narezanimi melancani.
  • Nato dolijemo pelate in dodamo začimbe ter odcejeno ješprenovo kašo.
  • Zalijemo z malo vode in pokrito dušimo. Občasno premešamo.
  • Ko je kaša kuhana na zob, dodamo skušin file in nastrgan sir ter premešamo in postrežemo ohlajeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Recipe Rating




Like
Close
Close